Mitybos planas
2800 kCal
Profesionalų rengti valgiaraščiai. Kulinarų paruošti patiekalai.
Aktyviam gyvenimo būdui palaikyti.
Šios savaitės meniu
*Meniu keičiasi kiekvieną savaitę
Pr
Pusryčiai
Avižinės moliūgų bandelės su morkų ir sūrio užtepėle
Priešpiečiai
Sveikuolių sausainiai.
Pietūs
Vištiena su daržovių - sūrio padažu ir viso grūdo makaronais
Pavakariai
Grikių miltų ir burokėlių trapučiai su tuno ir avokado užtepėle
Vakarienė
Migdolinis varškės apkepas.
An
Pusryčiai
Bananinės duonelės su jogurtiniu abrikosų kremu
Priešpiečiai
Kokosinis bolivinės balandos pudingas uogomis.
Pietūs
Kiaulienos išpjovos troškinys su pievagrybiais, raugintais kopūstais ir daržovių koše
Pavakariai
Paeljos sriuba su krevetėmis.
Vakarienė
Varškės sūrio ir daržovių keksiukai su RICOTOS užtepėle.
Tr
Pusryčiai
Kokosiniai varškės blyneliai su mangų padažu
Priešpiečiai
Desertinė varškė su braškių padažu.
Pietūs
Kalakuto kepsneliai su kario pasta, ryžiais, troškintais pomidorais ir šparaginėmis pupelėmis.
Pavakariai
Bolivinės balandos salotos su agurkų ir avokadų padažu.
Vakarienė
Tofu sūrio ir pievagrybių kukuliai su avinžirnių koše
Kt
Ne darbo diena
Gegužės 1 d. (trečiadienį) nedirbsime, vakare pristatymų nebus
tad ketvirtadieniui maisto nepristatysime
Pn
Pusryčiai
Bananų ir avižų apkepas su graikiniais riešutais
Priešpiečiai
Bananų ir sojos pieno glotnutis su braškėmis
Pietūs
Kalakutienos kukuliai su pomidorų padažu, grikių makaronais ir kopūstų salotomis.
Pavakariai
Pomidorų sriuba su lašiša.
Vakarienė
Batatų ir morkų belgiški vafliai su keptomis daržovėmis ir plaktu omletu