Mitybos planas
2800 kCal
Profesionalų rengti valgiaraščiai. Kulinarų paruošti patiekalai.
Aktyviam gyvenimo būdui palaikyti.
Pasirinkite laikotarpį
Šios savaitės meniu
*Meniu keičiasi kiekvieną savaitę
Pr
Pusryčiai
Čirviniai vafliai su varške ir žemės riešutų kremu.
Priešpiečiai
Datulių glotnutis su graikišku jogurtu
Pietūs
Vištienos šlaunelių mėsa su naminiu barbekiu padažu, ryžių - daržovių garnyru ir šviežiomis salotomis
Pavakariai
Salotos "Vitaminų bomba".
Vakarienė
Omleto suktinukas su pupelėmis ir troškintomis daržovėmis.
An
Pusryčiai
Avižinė košė su bananais, obuoliais ir kapotais graikiniais riešutais.
Priešpiečiai
Kokosiniai avinžirnių triufeliai.
Pietūs
Brandintos jautienos ir kopūstų troškinys su bulvytėmis.
Pavakariai
Vištienos ir pievagrybių sriuba
Vakarienė
Lęišių ir daržovių paplotėliai su kiaušinių pagardu
Tr
Pusryčiai
Obuolių blyneliai su jagurtiniu burokėlių padažu
Priešpiečiai
Mango desertas su riešutų ir džiovintų vaisių granola
Pietūs
Vištiena su pikantišku morkų padažu, ryžiais ir kopūstų salotomis
Pavakariai
Tuno salotos avinžirnių krepšeliuose
Vakarienė
Cezario salotos su krevetėmis
Kt
Pusryčiai
Grikių duona su alyvuogių pasta ir vytintu kumpiu.
Priešpiečiai
Kokosinis saldžių bulvių desertas.
Pietūs
Troškinta žuvis su moliūgų koše, šviežiomis daržovių salotomis ir aliejaus - bazilikų padažu.
Pavakariai
Daržovių sriuba su lęšiais.
Vakarienė
Varškės apkepas su bolivine balanda ir abrikosais.
Pn
Pusryčiai
Riešutinė granola su varške ir uogomis
Priešpiečiai
Avinžirnių ir migdolų miltų pyragėliai su rikota ir šokoladiniu glaistu
Pietūs
Vištienos maltinukai su moliūgų padažu, raudonųjų lęšių troškiniu ir salotomis
Pavakariai
Burokėlių trapučiai su silkės ir kiaušinių užkandėle
Vakarienė
Belgiški morkų ir batatų vafliai su vištienos ir saulėje džiovintų pomidorų užtepėle