Mitybos planas
2800 kCal
Profesionalų rengti valgiaraščiai. Kulinarų paruošti patiekalai.
Aktyviam gyvenimo būdui palaikyti.
Šios savaitės meniu
*Meniu keičiasi kiekvieną savaitę
Pr
Pusryčiai
Bananinės duonelės su jogurtiniu datulių kremu.
Priešpiečiai
Trintų uogų ir graikiško jogurto sluoksniuotis su kokosine avižų granola
Pietūs
Kepta vištienos šlaunelių mėsa su daržovių troškiniu.
Pavakariai
Burokėlių sriuba su pupelėmis
Vakarienė
Daržovių varškėčiai.
An
Pusryčiai
Avižų ir morkų apkepas su graikiniais riešutais ir jogurtiniu žemės riešutų pagardu
Priešpiečiai
Varškės ir rikotos desertas su trintomis uogomis
Pietūs
Azijietiškas kalakutienos troškinys su morkų salotomis ir ryžiais
Pavakariai
Moliūgų humusas su daigintais avinžirniais ir moliūgų sėklomis.
Vakarienė
Riešutinės duonelės su lašiša ir avokadų užtepėle
Tr
Pusryčiai
Obuolių ir varškės keksiukai.
Priešpiečiai
Braškių ir špinatų glotnutis.
Pietūs
Vištienos dubenėliai su pikatišku įdaru, moliūgų-avinžirnių koše ir kopūstų salotomis.
Pavakariai
Avinžirnių krepšeliai su morkų įdaru ir krevetėmis
Vakarienė
Daržovių troškinys su omleto juostelėmis.
Kt
Pusryčiai
Avižinių dribsnių košė su datulių ir lazdyno riešutų karamele
Priešpiečiai
Špinatų ir migdolų miltų pyragėliai su varškės kremu.
Pietūs
Lašiša su kietagrūdžiais makaronais, kalafiorų padažu ir šparaginėmis pupelėmis
Pavakariai
Daržovių sriuba.
Vakarienė
Morkų tako su kiaušinių ir daržovių įdaru
Pn
Pusryčiai
Kokosiniai varškės blyneliai su mangų padažu
Priešpiečiai
Avižinis juodųjų serbentų pudingas su braškių ir spanguolių pagardu
Pietūs
Kalakutienos gabalėliai su pikantiškais grikiais ir burokėlių salotomis.
Pavakariai
Pikantiška žiedinių kopūstų sriuba
Vakarienė
Daržovių troškinys su juodaisiais lęšiais ir keptu varškės sūriu