Mitybos planas sportui
3200 kCal
Profesionalų rengti valgiaraščiai. Kulinarų paruošti patiekalai.
Aktyviam gyvenimo būdui palaikyti.
Šios savaitės meniu
*Meniu keičiasi kiekvieną savaitę
Pr
Pusryčiai
Avižiniai vafliai su varške ir sėlenomis.
Priešpiečiai
Sojų pieno kokteilis su bananais, graikišku jogurtu ir žemės riešutų sviestu.
Pirmi pietūs
Vištiena gardinta pestu su kietagrūdžiais makaronais ir šviežiomis salotomis.
Antri pietūs
Kiaulienos išpjova su grybų padažu ir pikantiškais grikiais.
Pavakariai
Kiaušinių ir sūrio keksiukai šoninės krepšeliuose su tarkuotomis šakniagumbinėmis daržovėmis ir šonine
Vakarienė
Įvairių sėklų ir sūrio krekeriai su daržovių bei jūros dumblių užtepėle
An
Pusryčiai
Varškės blyneliai su datulių karamele
Priešpiečiai
Abrikosų ir jogurto desertas su anakardžių granola
Pirmi pietūs
Troškinta - plėšyta jautiena su svogūnais, ankštinių daržovių koše ir kopūstų salotomis.
Antri pietūs
Kalakutiena su kokosiniu pomidorų padažu, grikių makaronais ir daržovėmis.
Pavakariai
Lašišų ir kiaušinių salotos su virtų bulvių vafliais.
Vakarienė
Burokėlių, graikinių riešutų ir varškės sūrio užtepėlė su grikių miltų krekeriais
Tr
Pusryčiai
Avižinių dribsnių košė su džiovintų vaisių ir graikinių riešutų pagardu
Priešpiečiai
Grikių miltų keksiukai su vaisiais ir abrikosų džemu.
Pirmi pietūs
Vištienos maltinukai su arboro ryžiais ir korėjietiškomis morkų bei salierų salotomis
Antri pietūs
Vištienos filė su kuskusu ir keptomis paprikomis.
Pavakariai
Daržovių suktinukas su kiaušinių ir grybų įdaru.
Vakarienė
Šalta burokėlių ir agurkų sriuba su šviežiomis bulvytėmis.
Kt
Pusryčiai
Grikių duonelės su avokado ir sūrio užtepėle
Priešpiečiai
Apelsinų desertas "PANNA COTTA".
Pirmi pietūs
Kepta lašiša su pikantiškomis daržovėmis.
Antri pietūs
Vištienos filė su kario ryžių risoto ir grybais.
Pavakariai
Lęšių troškinys su burokėlių maltiniais ir šviežiomis salotomis
Vakarienė
Morkų sriuba su kariu ir kokoso drožlėmis.
Pn
Pusryčiai
Bolivinės balandos košė su varške, uogomis ir riešutine granola
Priešpiečiai
Avinžirnių pyragėliai su datulių ir žemės riešutų pagardu
Pirmi pietūs
Vištienos šlaunelių mėsa gardinta su alyvuogių pestu, pikantiškais grikiais ir šviežiomis daržovėmis
Antri pietūs
Vištiena su balzaminiu padažu, ryžiais ir keptomis daržovėmis.
Pavakariai
Šepardo pyragas su kalafiorais ir kalakutiena.
Vakarienė
Naminiai krekeriai su avinžirnių užtepėle ir moliūgų sėklomis.