Mitybos planas sveikatai
1600 kCal
Profesionalų rengti valgiaraščiai. Kulinarų paruošti patiekalai.
Aktyviam gyvenimo būdui palaikyti.
Šios savaitės meniu
*Meniu keičiasi kiekvieną savaitę
Pr
Pusryčiai
Avižinės bandelės su burokėlių ir keptų saulėgrąžų užtepėle
Priešpiečiai
Graikiško jogurto glotnutis su vaisiais.
Pietūs
Maltos jautienos troškinys su kietagrūdžiais makaronai ir šviežiomis salotomis
Pavakariai
Varškės ir graikinių riešutų užtepėlė su šviežiais agurkais
Vakarienė
Morkų tako su kiaušinių ir daržovių įdaru
An
Pusryčiai
Skrudintų žalių grikių granola su linų sėmenimis ir obuoliais.
Priešpiečiai
Kakaviniai avižinių miltų pyragėliai su riešutiniu kremu.
Pietūs
Vištienos ir saldžiarūgščių daržovių troškinys su ryžiais
Pavakariai
Miško grybų sriuba su perlinėmis kruopomis.
Vakarienė
Keto duonelės su tuno ir avokadų užtepėle
Tr
Pusryčiai
Ryžių ir varškės keptas pudingas su kokoso drožlėmis
Priešpiečiai
Mėlynių - avižų desertas su agaru ir braškių padažu
Pietūs
Tailandietiškas kalakutienos karis su daržovėmis.
Pavakariai
Daržovių sriuba "MINESTRONE".
Vakarienė
Burokėlių maltiniai su saulėgrąžų sėklų grietine ir humusu
Kt
Pusryčiai
Avižinių dribsnių košė su šviežių braškių užpilu ir migdolo drožlėmis
Priešpiečiai
Sorų, kokosų ir anakardžių desertiniai užkandukai
Pietūs
Azijietiškas žuvies ir daržovių troškinys.
Pavakariai
Avinžirnių krekeriai su troškintų daržovių užtepėle ir saulėgrąžų sėklomis.
Vakarienė
Riešutų miltų ir moliūgų bandelės su varškės ir pomidorų užtepėle.
Pn
Pusryčiai
Bananinės duonelės su jogurtiniu abrikosų kremu.
Priešpiečiai
Braškinis pudingas su migdolų trupiniais.
Pietūs
Pikantiška vištienos šlaunelių mėsa su daržovių koše ir raugintais kopūstais.
Pavakariai
Šiltos sveikuolių salotos su daigintais avinžirniais.
Vakarienė
Sušių salotos dubenėliuose.