Mitybos planas
2000 kCal
Profesionalų rengti valgiaraščiai. Kulinarų paruošti patiekalai.
Aktyviam gyvenimo būdui palaikyti.
Šios savaitės meniu
*Meniu keičiasi kiekvieną savaitę
Pr
Pusryčiai
Avižinių dribsnių vafliai su žemės riešutų kremu.
Priešpiečiai
Migdolinis čijos desertas su kiviais ir goji uogomis.
Pietūs
Itališkas daržovių troškinys su vištiena ir viso grūdo spagečiais.
Pavakariai
Ryžių ir tuno užkandiniai rutuliukai su šviežiais agurkais
Vakarienė
Lęšių, tofu sūrio, burokėlių ir Edamme pupelių Budos dubenėlis
An
Pusryčiai
Kokosų ir burnočių miltų blyneliai su varške ir jogurtiniu braškių padažu
Priešpiečiai
Žemės riešutų sviesto ir avinžirnių keksiukai su slyvomis
Pietūs
Kiaulienos išpjovos medalionai su keptomis bulvytėmis ir pikantišku brokolių garnyru.
Pavakariai
Tiršta daržovių sriuba su vištiena.
Vakarienė
Daržovių ir sojų sūrio maltinukai su humusu bei tahini padažu
Tr
Pusryčiai
Avižinės bandelės su burokėlių užtepėle ir silke
Priešpiečiai
Bananinis mėlynių ir vaškės desertas
Pietūs
Sveikuolių balandėliai su daržovių koše ir raugintais kopūstais.
Pavakariai
Kukurūzų krekeriai su morkų ir anakardžių kremu
Vakarienė
Oranžinių daržovių varškėčiai su moliūgų sėklomis ir jogurtiniu čili padažu.
Kt
Pusryčiai
Grūdėtos varškės keksiukai su kriaušėmis.
Priešpiečiai
Džiovintų vaisių ir rikotos desertas
Pietūs
Lašišos filė su bolivinės balandos ir daržovių troškiniu.
Pavakariai
Keptų daržovių salotos su saulėgrąžų daigais
Vakarienė
Buritai su vištiena, brokoliais ir mocarela sūriu.
Pn
Pusryčiai
Bolivinės balandos košė su avižomis, gruzdintais migdolais ir goji uogomis.
Priešpiečiai
Grikių miltų keksiukai su riešutų sviesto galzūra
Pietūs
Vištiena rytietiškai su basmati ryžiais ir burokėliais
Pavakariai
Batatų sriuba su grybais.
Vakarienė
Daržovių kugelis su graikišku jogurtu