Rinkinys savaitei arba mėnesiui
Renkuosi pats
Profesionalų rengti valgiaraščiai. Kulinarų paruošti patiekalai.
Šios savaitės meniu
*Meniu keičiasi kiekvieną savaitę
Pr
Pusryčiai
Burokėlių duona su rikotos užtepėle ir lašiša
Priešpiečiai
Graikiškas jogurtas su čija sėklomis, medumi ir mangų tyre
Pietūs
Vištiena su čederio sūrio padažu, rudaisiais ryžiais ir korėjietiškomis morkomis
Pavakariai
Daržovių sriuba su lęšiais ir kale kopūstais
Vakarienė
Buritai su kiaušinių ir daržovių įdaru
An
Pusryčiai
Avižų keksiukai su obuoliais ir riešutų sviestu.
Priešpiečiai
Jogurtinis braškių-obuolių glotnutis su datulėmis.
Pietūs
Jautienos - džiovintų slyvų guliašas su daržovių koše ir raugintais kopūstais.
Pavakariai
Įvairių sėklų ir sūrio krekeriai su daržovių bei jūros dumblių užtepėle
Vakarienė
Batatų ir špinatų pyragas su ožkos sūriu
Tr
Pusryčiai
Brinkinta avižinių dribsnių košė su žemės riešutų padažu.
Priešpiečiai
Šokoladiniai avinžirnių keksiukai.
Pietūs
Vištienos file su kokosiniu pankolių - kriaušių padažu bei bolivinės balandos ir daržovių troškiniu.
Pavakariai
Lešių tortaletės su morkų - rikotos įdaru ir lašiša
Vakarienė
Kalafiorų pica su varške ir keptomis daržovėmis.
Kt
Pusryčiai
Varškėčiai su morkomis ir graikišku jogurtu
Priešpiečiai
Apelsininė "Panna cotta" su agaru
Pietūs
Jūros ešerys su Soba makaronais ir keptų, marinuotų paprikų padažu
Pavakariai
Daržovių sriuba su anakardžio riešutais.
Vakarienė
Plaktas kiaušinis su brokolių ryžiais
Pn
Pusryčiai
Avižinių dribsnių košė su džiovintais vaisiais ir graikiniais riešutais.
Priešpiečiai
Avinžirnių ir žemės riešutų skanėstai
Pietūs
Vištienos maltiniai su čedario sūrio padažu, bulguro "Tabbouleh" garnyru ir kopūstų salotomis
Pavakariai
Kokosinė pomidorų sriuba su bolivine balanda.
Vakarienė
Brokolių, sūrio ir migdolų miltų vafliai su tuno mišraine