Mitybos planas
1800 kCal
Profesionalų rengti valgiaraščiai. Kulinarų paruošti patiekalai.
Aktyviam gyvenimo būdui palaikyti.
Pasirinkite laikotarpį
Šios savaitės meniu
*Meniu keičiasi kiekvieną savaitę
Pr
Pusryčiai
Avižinės bandelės su špinatų ir įvairių sūrių užtepėle
Priešpiečiai
Varškės ir kokosų miltų sausainiai
Pietūs
Vištiena kreminiame saulėje džiovintų pomidorų padaže su lęšių ir ryžių garnyru bei šviežiomis salotomis
Pavakariai
Agurkų ir avokadų sriuba.
Vakarienė
Daržovių pyragas su grybų paštetu, fetos sūriu ir kale kopūstais.
An
Pusryčiai
Bananų ir avižų apkepas su jogurtiniu riešutų kremu
Priešpiečiai
Jogurtas su braškiniu anakardžių kremu.
Pietūs
Jautienos troškinys su perlinių kruopų koše ir viduržemio jūros salotomis
Pavakariai
Pupelių ir morkų užtepėlė su grikių trapučiais.
Vakarienė
Tortilijos suktinukas su brokolių ir varškės įdaru
Tr
Pusryčiai
Avižinių dribsnių košė su džiovintais vaisiais ir žemės riešutų drožlėmis
Priešpiečiai
Migdoliniai morkų pyragėliai su žemės riešutų glajumi.
Pietūs
Jūros ešerio file su žirnelių koše, keptomis bulvytėmis ir šviežių daržovių asorti
Pavakariai
Keptos morkytės su jogurtu ir sėklomis skaninta bolivine balanda.
Vakarienė
Tuno ir daržvių apkepas su jūros dumbliais
Kt
Pusryčiai
Kokosiniai blyneliai su burnočių miltais ir aviečių pagardu.
Priešpiečiai
Braškių ir persikų glotnutis.
Pietūs
Vištiena su graikinių riešutų pestu ir brokolių ryžiais
Pavakariai
Kokosinė pomidorų sriuba su perliniu kuskusu.
Vakarienė
Salotos su lašiša, kiaušiniais, šviežiais agurkais ir saulėgrąžų grietine
Pn
Pusryčiai
Brinkinti viso grūdo avižų dribsniai su varške ir braškių užpilu.
Priešpiečiai
Pupelių pyragėlis su abrikosų ir serbentų pertepimu.
Pietūs
Kalakutienos troškinys su grikiais ir korėjietiškais burokėliais.
Pavakariai
Brokolių ir mozarelos sūrio kepsneliai su varške ir silke
Vakarienė
Azijietiškos salotos su tuno ir ryžių užkandiniais rutuliukais