Mitybos planas
1800 kCal
Profesionalų rengti valgiaraščiai. Kulinarų paruošti patiekalai.
Aktyviam gyvenimo būdui palaikyti.
Šios savaitės meniu
*Meniu keičiasi kiekvieną savaitę
Pr
Pusryčiai
Migdoliniai moliūgų vafliai.
Priešpiečiai
Vaisių salotos su bolivine balanda
Pietūs
Vištienos maltiniai su perlinėmis kruopomis, gardintomis špinatų pestu ir šviežių kopūstų salotomis
Pavakariai
Kukurūzų miltų krekeriai su sūrio užtepėle ir saulėje džiovintais pomidorais
Vakarienė
Daržovių pyragas su vištiena ir baklažanais
An
Pusryčiai
Ryžių košė su abrikosais ir goji uogomis.
Priešpiečiai
Varškės ir obuolių avižinės bandelės
Pietūs
Kiaulienos išpjovos ir saldžiarūgščių daržovių troškinys su batatais ir bolivine balanda
Pavakariai
Silkės salotos su burokėliais ir saulėgrąžų sėklomis.
Vakarienė
Varškės apkepas su morkų tyre.
Tr
Pusryčiai
Kepti bananiniai avižų keksiukai su juodųjų serbentų pagardu.
Priešpiečiai
Šokoladinis avinžirnių sluoksniuotis su apelsinų ir mangų kremu
Pietūs
Dorados filės kepsneliai su sėklų padažu ir žaliuoju kuskusu.
Pavakariai
Moliūgų sriuba su sėklomis
Vakarienė
Humusas su keptais burokėliais, kiaušiniais ir daigintomis saulėgrąžų sėklomis
Kt
Pusryčiai
Speltos miltų lietiniai su apelsinų kremu.
Priešpiečiai
Veganiški persimonų ir migdolų miltų pyragėliai.
Pietūs
Kalakuto kepsneliai su mažosiomis bulvytėmis ir troškintais raugintais kopūstais
Pavakariai
Avižiniai linų sėlenų krekeriai su avokadų ir kiaušinių užkandėle
Vakarienė
Batatų belgiški vafliai su lašiša ir baltymine grietine
Pn
Pusryčiai
Avižinių dribsnių košė su riešutine granola ir avietiemis.
Priešpiečiai
Veganiški pyragėliai su obuoliais
Pietūs
Saldžiarūgštė vištiena su kietagrūdžiais makaronais ir pikantiškais briuselio kopūstais
Pavakariai
Daržovių sriuba su lęšiais
Vakarienė
Tuno maltiniai su brokolių ryžiais ir raugintais agurkais