Mitybos planas
2400 kCal
Profesionalų rengti valgiaraščiai. Kulinarų paruošti patiekalai.
Aktyviam gyvenimo būdui palaikyti.
Šios savaitės meniu
*Meniu keičiasi kiekvieną savaitę
Pr
Pusryčiai
Avižiniai vafliai su varške ir sėlenomis.
Priešpiečiai
Sojų pieno kokteilis su bananais, graikišku jogurtu ir žemės riešutų sviestu.
Pietūs
Vištiena gardinta pestu su kietagrūdžiais makaronais
Pavakariai
Įvairių sėklų ir sūrio krekeriai su daržovių bei jūros dumblių užtepėle
Vakarienė
Kiaušinių ir sūrio keksiukai šoninės krepšeliuose su tarkuotomis šakniagumbinėmis daržovėmis ir šonine
An
Pusryčiai
Riešutinė granola su varške ir uogomis
Priešpiečiai
Abrikosų ir jogurto desertas su anakardžių granola
Pietūs
Troškinta jautiena su svogūnais, ankštinių daržovių koše ir Edamme pupelėmis
Pavakariai
Burokėlių, graikinių riešutų ir varškės sūrio užtepėlė su grikių miltų krekeriais
Vakarienė
Lašišų ir kiaušinių salotos su virtų bulvių vafliais.
Tr
Pusryčiai
Avižinių dribsnių košė su džiovintų vaisių ir graikinių riešutų pagardu
Priešpiečiai
Grikių miltų keksiukai su vaisiais ir abrikosų džemu.
Pietūs
Vištienos maltinukai su arboro ryžiais ir korėjietiškomis morkų bei salierų salotomis
Pavakariai
Šalta burokėlių ir agurkų sriuba su šviežiomis bulvytėmis.
Vakarienė
Daržovių suktinukas su kiaušinių ir grybų įdaru.
Kt
Pusryčiai
Grikių duonelės su avokado ir sūrio užtepėle
Priešpiečiai
Apelsinų desertas "PANNA COTTA".
Pietūs
Kepta lašiša su pikantiškomis daržovėmis.
Pavakariai
Morkų ir bolivinės balandos sriuba
Vakarienė
Vegetariški lęšių ir brokolių burgeriukai
Pn
Pusryčiai
Bolivinės balandos košė su varške, uogomis ir riešutine granola
Priešpiečiai
Avinžirnių pyragėliai su datulių ir žemės riešutų pagardu
Pietūs
Vištienos šlaunelių mėsa su naminiu barbekiu padažu, pikantiškais grikiais ir šviežių burokėlių salotomis
Pavakariai
Naminiai krekeriai su avinžirnių užtepėle ir moliūgų sėklomis.
Vakarienė
Fritata su kepta šonine, špinatais ir rikotos sūriu